marți, 29 aprilie 2008

Am un frate.... sora medicala a lui Oprescu

Am participat la doua campanii in care s-au strins semnaturi pentru candidati independenti, una a fost cea a lui Lucian Tomescu in 2004 iar cealalta este pentru lucian Tilea care candideaza pentru functia de primar al municipiului Galati.
Considerind ca e bine sa fie facute temeinic, am insistat de fiecare data ca semnaturile nu numai sa fie corecte dar sa fie si verificate eventiualele dubluri pe liste,.
Cred ca testul semnaturilor este primul care creioneaza greutatea pe care o poate avea candidatura potentiala a celui care stringe semnaturi.
Tocmai de aceea Lucian Tomescu a avut mai multe semnaturi decit cele necesare, si ca sa avem ce sa anulam in caz de dublura dar ca sa avem si o marja de siguranta.
Acelasi lucru valabil si la Lucian Tilea, numarul fiind semnificativ mai mic, circa 5000 de semnaturi fata de cele peste 33000 semnaturi strinse pentru Lucian Tomescu.
Echipele electorale sunt sufletul acestor actiuni si calitatea celor care ii selecteaza pe membri sistiu sa delege implica si echipelor profesionalismul necesar, atitudinile si valorile corespunzatoare.
In ciuda refrenului descurajator si a ariilor de victima, Sorin Oprescu da dovada de neseriozitate, echipa sa a fost superficiala si miroase a gainarie, asa simt, asa spun!
Oare nu pare ca a mers 'la plesneala', stiind poate ca are incarcate nume din bazele de date si a adaugat listele cu CNP uri tocmai ca sa existe subiect de discutie si de diversiune?
Daca mergea bine, daca nu mergea devenea victima!
E golanie!
Daca era serios, avea unom serios care ii conducea campania de stringere a semnaturilor, avea o campanie serioasa si oameni seriosi.
CNP urile de pe liste atesta superficialitate, improvizatie, lucrarea vreunei 'sore medicale, frate cu Oprescu.
Planificare bolnavicioasa, improvizatie si diletantism, orgoliu si nesabuinta toate in campania politica prin care cineva spera sa ajunga primar in Bucuresti, primar general!
Politica, administratia, Romania au nevoie de profesionalism, de lepadarea de golanie si de seriozitate, de campanii si proiecte temeinice si duse la bun sfirsit, de iesirea din provincialism si amorteala, lucruri imposibile prin improvizatii.
Si mai e ceva, cred ca la Primaria Capitalei nu se poate candida in 'stil Vanghelie', Bucurestiul este o mica Romanie unde fiecare partid are ceva de spus, poate de aceea vreun partid a gasit o cetateanca pensionar nemultumita de golanii.
E dreptul ei si e dreptul nostru!

Niciun comentariu: