marți, 29 aprilie 2008

Simona Draghincescu, spre Primaria Brailei la Antena1

E lung, si la propriu si la figurat, drumul domanei Simona Draghincescu de la piata catre centru.
Pare deja hotarita sa ajunga consilier, e mai mult candidata la functia de consilier decit la cea de primar, este un om al vinzarilor dar nu am inteles ce vinde, stie sa fie diplomat si este un politician util orasului, nu stiu insa cum ar performa ca primar.
Demisionata din PNL, acuzata ca ar face carti cu Mihai Tudose deputatul PSD si colegul meu de banca din copilarie, sub presiunile primarului Cibu in trecut, Simona Draghincescu apare astazi la Antena1 local vorbind despre alegerile la care si domnia sa va participa.
Braila iata este in dezghet al mentalitatilor si lupta electorala va fi grozava in orasul energiilor si patimilor.
Alaturi de Daniela Vasioiu, doamna Draghincescu isi face treaba ca director si mizeaza pe piata, zona unde va fi popularizata si este populara, va stringe voturi si isi va continua drumul catre Centru.
Doua femei, ambele independente candidind la functia de primar al Brailei,intr-un oras recunoscut pentru masculinitatea sa, inseamna progres, inseamna deschidere, inseamna campanie!
Simona Draghincescu a acuzat presiunile la care a fost supusa de catre primarul Cibu si de catre persoane din anturajul liberalilor, conflictele permanente cu conducerea organizatiei brailene si incercarile repetate ale edilului sef de a o elimina de la conducerea directiei.
Liderul PNL Braila, Constantin Cibu, a negat acuzatiile care i s-au adus, sustinind ca doamna Draghincescu nu se mai intelegea de mult cu colegii de partid si nu isi mai indeplinea atributiile pe care le avea in cadrul acestuia.
Cum va comunica Simona Draghincescu?
Cu cine se va intelege?
Cine ii vrea capul si de ce?

Niciun comentariu: