marți, 29 aprilie 2008

Tinerii Brailei nu vor si nu au nevoie de pomeni!


Ce sperante au tinerii braileni pentru viitor?
Care le sunt modelele de succes?
Ei sunt cei care ii vad pe cei din vechi cum au naruit sperantele parintilor lor, vad cum viitorul nu ar evoie sa existe pentru ca prezentul este asemenea trecutului.
Se spune ca daca schimbi locul iti schimbi norocul, poate pentru ca cei care locuiesc au mentalitati care nu sunt conforme vremurilor.
Si daca peste ar eprobleme cu mirosul de la cap cum ajunge sa fie curatat daca nu de la coada?
Braila a pierdut 40 de mii de locuri de munca, are o economie de supravietuire dar e una dintre cele mai bogate localitati in speranta.
Cei care vin din urma nu vor pomeni electorale, nu vor sa aiba parte de atentiile politicienilor care isi amintesc de ei de sarbatori si atit.
Oamenii au nevoie sa devina ei insisi, nu au nevoie de pomenile din viitor care ii condamna acum la neputinta.
Tinerii braileni vor sa fie ei insisi, nu vor sa fie nici diferiti si nici asemenea cu cei care fac statistici si gindesc in cifre care se raporteaza la trecut.
Ei au demnitatea lor, ei au dreptul lor la prezent si mai ales au dreptul de a isi ocupa locul lor in viitor, acolo unde ei trebuie sa aiba inlesniri de dezvoltare ci nu siguranta ca, cei care vor supravietui mizeriei, vor fi cadorisiti de alegeri si sarbatori religioase cu pomeni, semne ale saraciei.

Niciun comentariu: