duminică, 27 aprilie 2008

tata e un copil

Tata? Tata a ramas copil, crede ca orice se poate, e un visator si viseaza temeinic, pare rece si dur dar e mai sensibil si atent la detalii decit credem.
Nu stiu sa spun cit de mari lideri sunt astfel de oameni dar sigur sunt buni constructori, ei nu pierd, ei nu farima, ei nu arunca.
Tata cauta sensuri si utilitati in orice.
Mie imi este exemplu, crede ca orasul pierde viteaza, ca lucrurile nu merg cum trebuie pentru ca incetinim fatal.
O pierdere de viteza se simte in toate.
Dar noi dorim? Cristian Tilea

2 comentarii:

vedeumbre spunea...

Ah, da? Pai si ce sa caute un copil la cârma unui oras, tinere? N-ar fi mai frumos sa stea acasa linistit si sa viseze in continuare? Acum, nu contesta nimeni calitatile unui om, dar...chiar sa nu stii cati alti sunt la fel de "cel mai mare si tare din parcare", parca suna a ridiche seaca. Sau poate tatelu' are ceva cherosen pentru orasul asta care pierde viteza.....alo! 'neata pustiu! Orasul asta sta pe loc de cand te dadeai tu in leaganele din Parcul Monument. Sau tu nu? Pe tine...nu?!? Pe tine te-a....Aha, si tu acum vorbesti tot 3 limbi? nazti, pianeza si saxifoneza? Mhm, bravo, dar nu e cazul de polemici, caci interesul comun(oare?) este "binili urbeai, ca toata lumea stii ca binili invingi imtopteaunea". Asadar am una bucata intrebare de final: are taticu' un plan de orice sorginte, in ceea ce priveste urmatorii 4 ani in care se presupune ca va fi tov. Premar?

Andreea09 spunea...

Hmm ..nu prea mi-a placut raspunsul de mai sus si tot de aceea nu voi comenta. Dragut blogul si de asemenea interesant. Si ma bucur ca in sfarsit nu mai vad fluturash cu portrete pe un background albastru. E plina Braila de ele si in plus e amuzant sa vezi o caricatura, un desen mic in loc de o simpla poza.