marți, 29 aprilie 2008

Eugen Badalan produce deja fiori de Paste!

Domnul general are greutati cu civilia, de altfel are un nume periculos de rezonant.
Se spune ca pe vremuri, pe cind Galatiul era port maritim si acostau nave, niste englezi mai cheflii si afumati, s-au ciondanit cu localnicii din valea orasului Galati si au mincat o mama de bataie care a dat numele zonei: BAD LAND(Tarim Rau) ceea ce avea sa devinamai tirziu 'Badalan', zona faimoasa si acum pentru aceiasi oameni temperamentali.
Nu stiu cine l-a sfatuit sa intre in politica pregatit astfel, gurile spun ca roiesc in jurul domniei sale chiar consilierii domnului Basescu, acei experti in comunicare si suceala de minti.
Riscant si infricosator!
De la Lungu manager cu pumnu' pina la Badalan, astazi...nu stiu...gindesc cu teama.
Presa locala simte ea ceva si reactioneaza:
'Eugen Badalan, candidat la Primaria municipiului.
Candidatul PDL la Primaria Brailei a facut, in aceasta saptamina, promisiuni care dovedesc ca nu are habar de realitatile din administratie, in general si din municipiu, in special.
El s-a angajat ca in cazul in care iese primar, in 30 de zile sa rezolve problema ordinii si linistii publice, iar in 60 de zile, pe cea a salubritatii. In opinia lui Badalan, este suficient sa-i puna la treaba cum stie el, pe politisti si jandarmi, timp de 30 de zile, ca apoi brailenilor sa nu le mai fie frica sa iasa din casa, in cartierele marginase, dupa orele 21.00.
In ceea ce priveste salubritatea, candidatul PDL pare a nu lua in calcul faptul ca nu este suficient sa faci o singura data curatenie pe toate strazile, ca apoi sa ramina asa, in vecii vecilor.
( selectie din Obiectiv Vocea Brailei, purtind semnatura Mihaelei Dan http://www.obiectivbr.ro/index.php? )pagina=single&id=0000019335&domeniu=Politica

Niciun comentariu: