duminică, 25 mai 2008

3000 de vizualizari pe www.zbenga.ro a videoclipului Candidatul TILEA

2935 vizualizari a videoclipului animatie pentru candidatura lui Lucian TILEA la primaria Brailei.
Cele 2935 vizualizari sunt de pe site ul de gazduire video ZBENGA TV, site de gazduire video de talia You Tube in varianta romaneasca, de altfel celebru prin difuzarea inregistrarilor cu Big Foot de Vrancea, video clipuri publicitare interzise, inregistrari video cu vedete din lumea sportului si show bizz ului.
De altfel aceeasi postare pe Trilulilu nu a adus aceeasi audienta,, ZBENGA TV fiind un portal cunoscut si utilizat de un segment matur si socialmente activ de useri de Internet.
Spotul publicitar al lui Lucian TILEA subliniaza dimensiunea umana si dorinta construirii unei administratii locale umane, in folosul omului si apoi a orasului, in slujba comunitatii si pentru viitor.
Sloganul este; ' TILEA intii oamenii, apoi politica!' subliniindu-se ca: 'TILEA - de profesie OM', trebuie si vrea sa aduca in administratie omenia.
Pe www.zbenga.ro , in coltul din dreapat sus, Lucian TILEA are postat clipul publicitar pentru functia de primar al Brailei, la miezul noptii pe 25 spre 26 mai, fiind deja 2930 vizite.
Clipul a fost postat vineri dupa prinz iar numarul de vizite are aceasta cifra dupa doua zile si jumatate.
In perioada acestor zile, Lucian TILEA a primit vizita prietenului sau, domnul Mustafa Bozbey primarul orasului infratit Bursa Nulifer, in cinstea caruia a organizat pe faleza braileana concertul trupei de blues 'Trenul de Noapte', s-au impartit fluturasi, brosuri, tricouri si alte materiale promotionale.
Apoi pe 24mai, la Braila a inceput Festivalul Muzicilor Militare, la deschiderea si intimpinarea consului Republicii Turcia fiind prezent si vieprimarul in functie si exercitiu, Lucian TILEA.
Pe www.zbenga.ro poate fi vizionat videoclipul electoral al lui Lucian TILEA aceasta campanie.

Niciun comentariu: