joi, 15 mai 2008


Peste 5000 de sustinatori au semnat pentru ca Lucian TILEA sa participe ca independent la campania electorala locala din acest an.
5000 de semnaturi, 5000 de sperante, adunate, ascultate in numai citeva zile, pentru ca sunt foarte multe lucruri de facut si timpul nu este de partea noastra.
Acum insa e necesar ca viteza sa se combine profesional cu experienta in administratie si sa se continue in ritm alert ceea ce s-a pornit incepind cu 2004.
Lucian TILEA considera ca oamenii trebuie sa cei care fac justificata orice politica, atit timp cit politica este in folosul oamenilor.
De aceea, oamenii trebuie sa fie primii si apoi politica, orasul are nevoie de actiuni de natura civica, manageriala, in numele si spiritul legii, pentru toti cei multi si pentru toti cei putini, nepartinitor si nepagubos.
Cu o experienta deja de 4ani in administratia locala, trecind prin toate compartimentele, cu o rezerva de virsta de 20 de ani fata de principalul candidat, tehnocrat, stapinind 3limbi straini si cunoscind orasul, avind echipa facuta din braileni, Lucian TILEA crede ca orasul este facut din oameni care merita mai mult.
5000 de semnaturi strinse in citeva zile inseamna speranta, inseamna incredere!

Niciun comentariu: