joi, 15 mai 2008

Adelina Ioana Carp s-a nascut in timpul emisiunii la Mega TV a lui Lucian TILEA


Realizatoarea TV Camelia Gusatu, redactor sef al MEGA TV, jurnalist si psiholog a reusit sa ridice in mediul dur al televiziunilor locale, prezenta si numele MEGA TV.
Respect si apreciez grozav, efortul si dedicatia tinerilor pasionati pe care ii conduce, ei au reusit sa reziste si sa faca branding muncii lor, in conditiile unei concurente reale pe piata cu ProTV, Antena1, TV Galati.
Lucian TILEA aplauda efortul, dedicatia si sacrificiile tinerilor jurnalisti care ajuta orasul sa se desprinda de vechile mentalitati si mai ales de trecutul impovarator.

La modul evident Lucian TILEA este simpatizat si simtit aproape de tinerii de la MEGA TV dar nu numai de ei, deoarece sunt multi din presa locala cu care Lucian TILEA se intelege de minune.
Sa fie virsta?
Sa fie mentalitatea?
Sa fie dorinta de schimbare rapida?
Sa fie dorinta de recuperare a timpului si celorlalte avantaje pierdute?
Lucian TILEA este perceput de presa locala ca primarul orasului si nu e un act de partinire sau de politete prefabricata, tinerii sunt profesionisti si sinceri, ei sunt amabili si deschisi cu oricine dar rezonanta si simpatia nu pot fi incatusate.
Pe cind se vorbea despre sincera placere a faptului ca Braila are din 16 aprilie 2008, un bun si important cetatean, in persoana domnului general Eugen Badalan, lucru aplaudat si apreciat de domnul Lucian Tilea, din emisie a venit vestea ca s-a nascut Adelina Ioana Carp, fiica lui Bogdan Carp, operator si asistent de regie emisie.
Bucuria a fost sincera si spontana, iata domnul Eugen Badalan 'a tras bine piciorul', odata cu venirea sa in oras si se poate spune ca in timpul mandatului lui Lucian TILEA orasul prinde viitor si speranta.

In fotografii mai pot fi vazuti:

- Madalina Bratu asistent emisie, operator.

- Liviu Jerlaianu asistent emisie, operator

- Camelia Gusatu redactor sef si realizator tv.










Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte frumos prezentat! Felicitari...
Chiar imi place atat de mult incat am sa trec cu vederea faptul ca m-ati botezat :)
Nu de alta ...dar ma intreba lumea daca m-am maritat :D
Oricum felicitari pentru blog si bafta la scaunul cel mare!