luni, 26 mai 2008

TILEA Dezlantuirea - Cu petice vechi nu poti repara noile haine!

3647 viualizari ale videoclipului pe Candidatul TILEA www.zbenga.ro in momentul redactarii de la 21:09.
Sosit de la studioul MEGA TV, dupa doua intilniri de astazi cu presa locala braileana, dimineata si seara, numa pot abtine sa nu va postez fotografia initiativa a celor doi tineri care fac AMR ul primarului Cibu cu o tablie cu rulmenti pe care o plimba in numele dreptului la asociere si a libertatii de gindire consfintit de Constitutie.
Orasul Braila parcurge momente unice in aceasta campanie, momente care pot intrerupe domnia senioriala si jupineasca a celor putini care conduc orasul si destinele oamenilor asa dupa cum s-a vazut pina acum.
TILEA astazi a fost dezlantuit, a motivat de ce rata participarii poate scadea la alegeri, pentru ca cei care fac banii orasului si care participa obligatoriu la construirea bugetului local au intre 25 si 45 de ani si nu au reprezentativitate in segmentul de peste 55 de ani.
Lucian TILEA de 47 de ani,vorbeste 3limbi straine, este tehnocrat, cu 4 ani de experienta in administratie, practicant de sport, cu o rezerva de virsta de 20 de ani, independent construieste impreuna cu oamenii viitorul.
O face si o poate face omeneste, asa dupa cum ii place sa spuna: 'De profesie OM!'
'Trenul de noapte' este trupa de blues care a concertat 2 ore la Braila, concert dat in cinstea domnului Mustafa Bozbey, primarul orasului Bursa Nulefer care a vizitat orasul in vederea sustinerii campaniei lui Lucian TILEA.
Domnul Bozbey are experientele orasului sau in constructia de locuinte, sustine si considera oportuna candidatura lui Lucian TILEA dar si doreste ca vara aceasta, trupa 'Trenul de noapte' sa concerteze in Turcia, la Bursa.
Au fost distribuite calendare, brosuri, fluturasi cu caricatura dar si tricouri cu aceeasi caricatura in care oamenii sunt pe primul loc, apoi politica.

Cita modestie si ce empatie poseda turcul, un fin si atent observator al oamenilor, cu simt la indivizii de viitor si cu miros la modul cum bate vintul si se vede viitorul. Bursa Nulefer totusi are peste 5milioane de oameni si primarul lor este pe masura.







Camelia Gusatu este alaturi de colectivul sau de realizatori inimosi in situatia unica de a alege impreuna cu toti daca viitorii sai copii vor fi subordonatii si angajatii copiilor actualilor sefi ai orasului sau cu totii, brailenii, isi vor scrie istoria eliberarii.
Este o alta epoca, este un alt mileniu, este un alt inceput, este prima campanie a Romaniei in UE si a Brailei in UE, avem dreptul la alti oameni reprezentativi si avem dreptul la viitor.
Iisus spune ca nu poti pune petice vechi la haine noi, caci e semn de nebunie.
Multi dintre cei care fac politica Brailei au virsta depasita, sunt din trecut, ca produse si oferte politice sunt departe de realitate si trag orasul in trecut, sunt vechile petice care ies pe strada sa asfalteze gaurile o data la patru ani, petice vechi la hainele noi si vremurile noi catre care ne indreptam.
Braila se legitimeaza cu Teatrul 'Maria Filotti', cu parcul Monument, cu Lacu Sarat, cu Faleza, cu Stadionul care e de izbeliste ca si celelalte si este al 4lea stadion din tara, cu densitatea mare a locuitorilor, a 2a din tara dupa Bucuresti, cu 52000 de apartamente construite in timpul lui Nicolae Ceausescu, cu cel mai mare sit arhitectonic din Romania dar de 18 ani cu stagnare, inghet si moarte clinica.
E timpul ca si generatia noastra sa construiasca ceva, sa lase ceva in urma, sa curete intreg orasul nu numai 20% din suprafata, sa se construiasca gradinite, scoli, licee, spitale si policlinici.
Cu petice vechi nu poti repara noile haine!












Liviu Jerloianu priveste viitorul prin camera video, viitorul depinde de fiecare dintre noi!

Niciun comentariu: