vineri, 23 mai 2008

Saptamina Patimilor Electorale

A inceput saptamina patimilor electorale.
Ultima saptamina a campaniei gaunoase, rasuflate sau facuta veleitar si ingenuu de visatori si sacali, sfinti si demoni setosi, toti traind gindul ridicarii pe piedestalul de ales al comunitatii.
Vom trai clipele confruntarilor?
Vom avea parte de dezvaluiri?
Vom afla taine ale candidatilor si vom fi iluminati de stralucirile adevarurilor spuse vis a vis de conspiratiile care ne tin ingenunchiati?
Catre ce ne indreptam?
Nu am vazut multi indivizi profesionalizati pentru pozitiile la care vor sa ajunga.
Domneste aproximativul, improvizatia si relativul.
E mult urechism si lautareala in administratia publica.
Alesii sunt gingavi, strimbi, uzati si betegiti de toate inclestarile avute pentru a ajunge unde sunt. Negii lor sunt odoarele lingailor, timpeala lor devine standard impus de camarilla care suge banii dijmuiti grotesc si tembel de cei care reusesc tineretul si partea scirbita a intelectualilor sa nu voteze.
E saptamina patimilor electorale, vor aparea Catavencii, Agamiteii, Trahanacheii? Dar Tipatestii?
De 18 ani Romania e condusa de gasti, PR ul este vulgarizat cu amatori care cred ca prosteala duce la calitate si vinul se prepara cu saruri nemtesti ramase de pe cind rusii inca nu intrasera in tara.
Domnilor prosteala e buna, merge la alegeri perfect la poporul de pensionari,de taietori de gresie, de bone cu IQ superior si pesti la seral.
Problema pe care insa nu aveti cum schimba este ca pe ei ii reprezentati si la nivel de reprezentativitate prosteala voastra merge doar pe piata interna, pe pietele externe 'prosteala lor' e numita PR si e facuta de oameni care macar vorbesc corect. De pe blog http://campaniaelectorala2008.blogspot.com

Niciun comentariu: