luni, 12 mai 2008

Cu Lucian Tilea pe 8mai 2008 la Antena 1 Galati Braila

Cu Lucian Tilea eram in studioul TV Antena 1 Galati Braila exact pe 8mai 2008.
Fotografia il surprinde alaturi de Florin Popescu managerul care a facut din studio un brand.
Braila creste mai repede decit vrem si putem fi in pas cu timpul.
In urma cu 130 de ani si la o zi dupa investirea predesintelui rus Medvedev, trupele romane comandate de Regele Carol 1 obtinusera independenta Tarilor Romane, luptind alaturi de aliatul rus impotriva Imperiului Otoman.
Ce prilej enorm de comemorare, de intilnire a tuturor de astazi, cinstind memoria celor de atunci, romani, rusi si turci.
Clasa politica romaneasca are alte treburi, vorbeste frumos si enorm de exagerat vis a vis de sutele de kilometri de sosea care urmeaza sa fie construiti de catre tabara care va fi mandatata prin vot.
Si poporul crede bucuros, prostit cu citeva sacose de Paste, Craciun si cine stie care sarbatoare.
Cit de crestini suntem incit uitam ca insusi Iisus spune ca ajutor inseamna sa dai omului posibilitatea sa pescuiasca ci nu sa ii dai peste?Braila are oferte electorale in care lunar sunt posibil de asfaltat 7km se sosea dar numai bulevardul Dorobanti are 5,7km si nu a fost posibil sa fie reparat in 4ani.Stupefiaza nu numai pe Lucian Tilea, ci pe oricine face putina procesare a ofertei electorale si cauta sa inteleaga ce vrea oferta electorala sa spuna.
Primarul se angajeaza sa isi fac treaba de primar, pai nu pentru asta e primar?
Umbla multe gogorite tiparite prin Braila, lucrurile concrete lipsesc sau nu sunt spuse pentru ca este un adevar, clasa politica romaneasca si asa mediocra si pusa pe capatuiala, este epuizata de luptele si jocul prezidential, de referendumul desfasurat si de luptele derulate.
Lumea e obosita, deja multi sunt batrini si nu s-ar spune ca sunt sanatosi daca va uitati numai la afisele electorale pe care au avut grija sa le lipeasca pe toate gardurile si pe toti stilpii.Sincer nu cred ca au energie pentru ciomageala sau circ si nu cred ca accepta ca ultimii 4ani s-au scurs cu mult prea repede pentru a face un bilant pozitiv.
De ce?
Pentru ca si-au blocat toti cararile, pe unde au putut, numai ca timpul nu tine cont de culoarea politica, el doar trece ireversibil.

Niciun comentariu: