miercuri, 7 mai 2008

Vom juca table cu TILEA?

Dezinvolt, energic si vorbaret, Lucian Tilea a fost invitat in cursul zilei la 'Cafeaua de Dimineata' - emisiune realizata la MEGA TV Braila.
Din postura primarului vorbind, Lucian Tilea devine delicios si mai putin tehnocrat asa dupa cum de regula a obisnuit auditoriul, cu raspunsuri reci si pe masura intrebarii, nemteste si ca un tehnician care nu tine gura deschisa mai mult decit este nevoie.
Primarul TILEA ar fi foarte popular, cred ca l-au si inspirat modele, a studiat in perioada de 4ani de administratie modele, a vizitat ceva continente, se mentine tinar prin activitatile de canotaj, planorism, motociclism, isi creste copilul si ca un tata si ca un mama si are tot timpul usa deschisa la birou incit nu e o problema sa intri sa vorbesti omeneste cu primarul.
In vizita la Bursa, in Turcia, orasul-fabrica al Turciei cu peste 4milioane de locuitori, alaturi de primarul turc a fost uimit sa vada cum la un semafor, primarul turc a purtat un dialog cu un cunoscut de pe un camion si au stabilit impreuna o partide de table, ca intre prieteni.
Primarul de la Bursa este foarte apropiat de oameni si relatiile cu ei sunt mai mult decit umane se pare, ceea ce la oficialii nostri care pina mai ieri te priveau crispat si erau stinjeniti de vederea oamenilor, pica tare aiurea.Privind afisele electorale se poate observa privirea tainica a candidatilor, tenul de broscoi oparit si lipsa zimbetului.
Poate ca la pensionarii, scosi din terapia intensiva, o mecla crispata care iti zice gaunos si minjit din panou sa il votezi ,ar prinde.
Mie personal imi da frisoane si ma sperie, de asta cred ca nu merg multi la vot, au mutre posace politicienii nostri, nu zimbesc, sunt mofluzi si fac repetitii pentru pozele de pe cavou.
E drept ca la 'parcul rece' daca duci asemenea figuri, sigur ies toate miinile din morminte si ii voteaza pe candidatii de pe afise!
Vom juca table cu TILEA?

Niciun comentariu: