marți, 27 mai 2008

4522 vizualizari ale videoclipului Candidatul TILEA pe www.zbenga.ro

Singurel si-a pregatit cele 85 de moristi, dar de 1iunie, pentru piticii care joaca la FC Luceafarul Braila.
Nu e poveste simpla, tija de lemn e gaurita si prinsa cu o pioneza delicata, trebuie atentie si rabdare pentru buna pliere a moristii care sincer arata grozav si este un amplu si frumos material promotional.
Apoi a incarcat camioneta cu sacose in care erau darurir pentru pitici si parintii lor, mici jucarii promotionale ca prilej, simbol cald si de inima al campaniei: 'Intii oamenii, apoi politica!'
Sacosele cu pliante, tricouri, sepcute si reviste, ziare suplimente de identitate ale brailenilor plus nelipsitele moriste.
Produsele promotionale pentru campania lui Lucian TILEA sunt total diferite de celelalte produse publicitare de campanie, pentru ca focalizeaza pe oameni, mai intii oamenii si apoi politica.
De aceea calendarele, revista, suplimentul de punctaj privind noile reglementari de circulatie, sepcile, tricourile, ziarul, toate sunt centrate pe oameni si pentru ei, pentru ca Braila inseamna inainte de toate oamenii care au nevoie sa stie cine sunt si mai ales cine trebuie sa ramina.
In decursul a nici doua zile, pe http://www.zbenga.ro/ saltul de vizualizare a videoclipului electoral "Candidatul TILEA" este frumos, de peste 1500 de vizualizari.


































Niciun comentariu: