joi, 22 mai 2008

Eugen Badalan nu exclude posibilitatea intilnirii in turul doi a lui Lucian TILEA

Ziarul 'Arcasul' nu a tiparit macheta din imagine, care ura din partea PD L Braila pensie lunga domnului Constantin Sever Cibu, cu prilejul celei de a 65 a aniversari.
Celelalte ziare de Braila au publicat macheta cu urarea de pensie lunga incepind cu 1iunie 2008.
Lucian TILEA l-a felicitat personal pe Constantin Sever Cibu, lucruri care par nefiresti in aceste momente cind educatia este subiect de stiri.
La emisiunea de la MEGA TV, in lipsa doamnei Daniela Anatolia Vasioiu la dezbatere si venind mai inainte la studio, domnul Eugen Badalan a fost poftit in emisie de catre domnul Lucian TILEA.
Dialog a fost interesant, specific celor care stiu ce trebuie sa faca, atit domnul Lucian TILEA cit si domnul Badalan.
Cavalereste si elegant, cum ii sta bine unui edil care are grija de semenii sai, atunci cind domnul Eugen Badalan a fost atacat vis a vis de faptul ca are mutatia de Braila incepind cu 16 aprilie 2008, Lucian TILEA a mentionat ca e salutara prezenta unui asemenea om, de asemenea calibru, in orasul Braila.

Eugen Badalan se poate descurca profesional cu insarcinari de anvergura, europene.
Lucian TILEA a subliniat aceste merite si considera benefica prezenta a cit mai multor personalitati in oras.
Spre surprindere tuturor Eugen Badalan nu a avut nimic din aerul militaros asteptat, singurul semn de asprime aparind in voce cind trecea in revista reperele decaderii orasului administrat de un grup extrem de restrins de oameni care au piinea, cutitul si speranta oamenilor.
Spre deosebire de dialogul de la TV Galati purtat cu Constantin Cibu, Eugen Badalan a vorbit aceeasi limba, aceea a solutiilor implementate serios si responsabil, cu Lucian TILEA, pentru ca problemele sunt comune iar solutiile pot fi diferite ca abordare.
Cum au reusit? Prin profesionalism!
Spre finalul intilnirii, o telespectatoare i-a intrebat pe cei doi daca sunt contracandidati sau colegi...
Replica a fost directa si simultana, nu e vorba de competitie personala asa dupa cum se speculeaza, este vorba de salvarea orasului Braila si de pastrarea linga speranta a viitorului tuturor.
Si cind ai o cauza comuna?
Vorba domnului general Eugen Badalan: 'Putem si aliati in turul doi, de ce nu?'.
Daca e pentru binele orasului, cred ca nimeni nu se opune, decit aceia care profita de rana supurinda in care e tinut cu salbaticie orasul de atit timp.















Niciun comentariu: