marți, 6 mai 2008

Tilea la Mega TV

Intr-o anumita masura, Lucian TILEA este preferatul presei brailene, comunicativ, cult si cu o virsta net mai apropiata de presa (Dl Cibu are cu 20 de ani mai mult), Lucian TILEA a fost invitat la deschiderea programului electoral atit de Mega TV cit si de TV Braila proaspat infiintata.
De la MEGA TV se putea afla ca Lucian Tilea are 4 ani experienta in administratie, ca este inginer specializat in sudura, ca vorbeste 3limbi straine, stapinind in conditii superioare limba germana, ca practica sporturi si iubeste miscarea si ca e brailean de la nastere.
A existat dezbaterea, in public, legata de mutarea subita a domnului general Eugen Badalan la Braila pe 16 aprilie 2008, altfel domnia sa nu ar fi avut cum participa la alegeri, lucru pe care Lucian TILEA l-a considerat demn de aplauze, orasul imbogatindu-se cu un militar cu nume, un bun cetatean,fost sef al Armatei Romane, persoana de la care cu totii avem ce invata.
Legat de orasul Braila s-a subliniat momentul crucial al primelor alegeri organizate in interiorul UE, unde Braila primeste ofertele a 13 candidati dintre care 3 independenti.
Alegerile din acest an au specificul lor lucru surprin si in cadrul dialogului purtat cu realizatoarea tv Camelia Gusatu.
In cursul diminetii de miine, la Mega TV, dimineata viceprimarul Lucian TILEA va vorbi despre viitorul care e mai aproape de noi decit se crede si de impactul acestuia asupra orasului Braila in special si asupra Galatiului in general.

Niciun comentariu: