luni, 19 mai 2008

Zi plina pentru Lucian TILEA, dimineata la MEGA TV, la lipit afise si mai apoi cu Daniela Vasioiu la TV Braila

Flururasi, bannere, pliante electorale, materiale promotionale, echipa de promotori, staff de campanie, sediu si echipamente de birotica, mijloc de transport, spatii de audienta video sau audio, pagina de blog sau site pe internet, cunoasterea legii si a structurii administrative, jocurile politice si interferenta partidelor, nu e simplu pentru un independent, in ciuda mult trimbitatului uninominal.
Adevarul este ca un independent nu poate concurat decit ca primar sau consilier si este si un act de corectitudine politica, deoarece experienta, abilitatile, viziunea, energiile alocate valorilor civice se pot plia pe functia de primar nu si pe cea de parlamentar unde partidele si curentele politice trebuie sa se confrunte.

Astazi ziua a inceput de dimineata, Lucian TILEA lipeste afisele sale electorale, verifica astfel si orasul si discuta cu oamenii ca mai apoi dimineata sa se intilneasca la MEGA TV cu realizatorii entuziasti care azi au tacut si ascultat cum pot face si ce pot face ca si ei sa se bucure ca traiesc in Braila.
Dureros de adevarat dar oamenii s-au dezobisnuit sa se mai bucure si sa creada ca pot reusi sa fie impliniti si bucurosi si in Braila.
Chemarea la un alt viitor a lui Lucian TILEA este un act de destin si nu e intimplatoare.
De la orele 18, in compania Danielei Anatolia Vasioiu, Lucian TILEA a raspuns intrebarilor Sorinei Matei legate de primarie,oras, urbanism, aer curat si curatenie, ciini, prosperitate si viitor.
A fost invitat si primarul Cibu care nu a venit la dezbatere, avea audienta in primarie destule persoane insa si confruntarea era anuntata.
N-a fost!
Gurile rele spun ca nici starea de sanatate a domnului Cibu nu este cea preferata de domnia sa.
S-a simtit faptul ca si Daniela Vasioiu si Lucian TILEA au experienta administrativa, s-a simtit ca ambii sunt vice primari, s-a simtit cum cunosc legile si mecanismul de functionare al unui oras.
Nemultumirea majora a fost a Danielei Vasioiu, vizibil jenata de gituirea initiativelor sale pe perioada mandatului cit si de forma pe care domnul Cibu a ales-o pentru a trata candidatii, asteptarile orasului si electorii.
Sincer cred ca primarul Cibu v-a evita intilnirile cu candidatii, ca multi altii, se tem de televiziune si de comunicarea directa,unde in fata electoratului si a urnei, cu totii suntem egali.







Niciun comentariu: