marți, 6 mai 2008

Lucian TILEA invitat la deschiderea oficiala a TV Braila

Ca si la MEGA TV, la TV Braila Lucian TILEA a fost primul politician invitat sa vorbeasca publicului si presei despre orasul Braila si despre viitor.
Sa fie un semn pe care oamenii de presa il percep, in mod sensibil?
Cred ca deja Lucian TILEA este primarul presei brailene, el este intimpinat degajat si relaxat de catre profesionistii din presa locala, sunt familiarizaticu el si cu problemele pe care le discuta, de altfel timp de 4ani, presa a avut acces nelimitat la tot ceea ce tinea legal de activitatile viceprimarului Lucian TILEA.
Braila parcurge in ritm vioi momente istorice, sunt primele alegeri din cadrul UE, orasul a reusit sa se desprinda in 2004 de vechile garnituri care infrinau iesirea la lumina iar acum parcurge repede etapele pe care alte regiuni le-au ars in 18 ani.
Cu toate acestea, schimbarile externe nationale si unionale impun nevoia unui pas ritmat, accelerarea schimbarilor neuitind ca oamenii sunt pe primul loc si apoi politica.
Poate de aici si simpatia deschisa si neformala pe care presa locala braileana o arata celui pe care il percepe si simte ca primarul orasului, un om al timpurilor de astazi care stau sa vina.
In aceasta seara, Lucian TILEA participa la serata deschiderii TV Braila, un studio nou, cu oameni inimosi, profesionisti, vor transmite pe cablu, pe o frecventa dedicata si vor tine orasul aproape de realitate si in priza in vederea intrarii in contemporaneitate.
Un mic pas pentru presa in genere, un enorm salt pentru presa braileana si Braila!








Niciun comentariu: