joi, 1 mai 2008

Joe da Silva nu a cintat la Braila de 1Mai in spectacolul cu lasere de pe Stadionul Municipal spre regretul lui Lucian Tilea

Cu mult inaintea Pastelui,un tinar de la Mega TV Braila apropriat lui Joe Da Silva, a venit in biroul vice primarului Lucian Tilea, propunind ca pe stadionul municipal care este al 4lea din tara ca si capacitate, sa se desfasoare un grandios sepctacol cu lumini si lasere pe care sa il performeze renumitul DJ Joe Da Silva.
Pe estrada galateana, vedeta Kiss FM Giulia a cintat alaturi de altii, de 1mai, reteta apartinind PSD ului local si primarului Dumitru Nicolae care e mai in virsta decit domnul Constantin Cibu.
Lucian Tilea evitind interpetarea politicianista a ofertei a apelat la colegul viceprimar Mihai Danut care sa intre in audienta la primarul Brailei si sa ii propuna oferta.
Braila o merita dar sunt zvonuri ca stadionul municipal ar avea de intrat in socotelile si posesia unor terti si daca oamenii isi reamintesc de stadion si mutarea se va face mai tulburator.
Deci Joe da Silva nu a cintat in Braila, fara lasere, fara efecte, fara muzica si fara distractie.
Braila merita doar lacrimi, suferinta si dispret?! E dureros!
Campania de la Galati este vie, diversa si dinamica.
In fotografie este sediul de campanie a candidatului Cornel Mangalea, om de afaceri care a reusit sa revitalizeze doua obiective industriale strategice, ELNAV si Mehid, pe teritoriu lor nu au aparut mall uri si activitatea industriala e aducatoare de valoare pentru toata lumea.
Oare de ce la numai 17km distanta se poate?
Vorbim de alta mentalitate cumva?
Daca Joe da Silva propunea galatenilor o astfel de manifestare, primarul Dumitru Nicolae gasea resurse si accepta propunerea.
E de inteles ca primarul sa nu fie prezent si ar fi fost de inteles si la Braila ca domnul Cibu sa nu fie prezent, e vorba de virsta si poate de sanatate.
Domnul Badalan e abia mutat pe 16 aprilie si nu cred ca ar fi venit la concert pentru ca abia a ajuns in oras si trebuie sa il cunoasca.
Domnul Mihai Danut ar fi venit, nu ar fi stat in casa ca un pensionar, asa dupa cum a declarat in presa si ar fi fost un prilej grozav de bucurie.
Poate ca domnul Simionescu de la PSD ar invata cite ceva de la PSD Galati, e acelasi partid dar nu sunt aceleasi organizatii. Oare de ce?
Nu postere, nu sarbatoare, nu lansari, nu spectacole, doar pomeni electorale?
Oamenii merita mai mult decit intuneric si distanta antiseptica.
De ce sa te bucuri ca esti brailean?
Care e motivul pentru care sa mergi la vot si sa alegi?
Poate ca schimbarea rapida, accelerata, cea care nu convine si desprinde totul de trecut si de mentalitatile aferente, aceasta isi doresc brailenii.
Ne cinstim bunicii dar ei nu au grija de nepoti!
De aceea TILEA candideaza pentru oameni!

Niciun comentariu: