miercuri, 28 mai 2008

'Nu dati cioara din mina'...recomanda brailenilor Constatin Cibu. O fi vopsita?

E un cintec politic de lebada electorala refrenul: 'Nu dati cioara din mina pentru porumbelul de pe gard?'
Refrenul ii apartine primarului inca in exercitiu Constantin Sever Cibu.
Stapinul patrician al orasului ingropat in uitare de la Dunare a obosit.
Am inceput sa cred ca Basescu are dreptate cind vorbeste de blatul politic pe care liberalii l-ar putea face cu pesedistii.
Primarul Cibu astazi a participat invitat de MEGA TV la o dezbatere vis a vis de candidatura la un nou mandat, alaturi de ceilalyi 13 candidati pentru aceeasi pozitie.
Dintre toti participantii, cei salutati de Cibu atit la sosire cit si la plecare sunt cei din PSD, la a caror masa a mers, ale caror miini a strins si cu care discutii au purtat.
Fata de PD L, in special fata de Eugen Badalan, ostilitatea maxima.
Constantin Cibu n,a avut o seara potrivita, n-a parut in forma, n-a reusit o exprimare care sa tradeze coerenta in gindire si s-a depunctat cu propriile sale cuvinte cind trata subiectele aprinse ale momentului, prrecum: problematica tiganilor, Lacu Sarat, ciinii comunitari, curatenie.
In final Constatin Sever s a incurcat in aprecierile mandatului sau si recomanda brailenilor alegatori sa nu dea 'cioara din mina'...ca -i mai buna decit toate si sala s-a prapadit de ris.
Nu stiu daca va mai participa la emisiunea similara organizata de Tv Braila, stiu ca la plecare s-a salutat cu pesedeul brailean in timp ce pe altii gen TILEA i-a ignorat iar la altii gen Badalan a miriit la propriu.
Urmindu-i sfatul, electorul brailean nedind 'cioara din mina' ramine asa cum e si acum, departe de prezent si captiv intr-un trecut care i se cuvine pentru ca voteaza pe cei care l-au tot prostit cu cioara vopsita.

Niciun comentariu: